Lägenheten

Vår lägenhet ligger vid stranden Les Marines som är en del av den 1,5 mil långa strand som går norrut från Dénia stad. Lägenheten, som har en golvyta på 129 m2, har fyra rum och kök och är uppdelad på två våningar en så kallad duplexlägenhet. Bredvid lägenheten ligger parken Les Bassets med fontäner och lekplats som du passerar när du ska gå ner till stranden som ligger 200 meter från lägenheten. För att ta dig till Dénias stadskärna, som ligger en kilometer från huset, kan du ta en promenad eller bussen som stannar precis utanför huset.

/img-4302.jpg

I lägenhet väljer du själv om du vill tillbringa dagen på den privata solterassen, den gemensamma poolen eller på stranden. Det är gångavstånd både till hav och stad.

Ni har 129 kvadratmeter lägenhet fördelat på 4 rum och kök, tre sovrum och ett stort vardagsrum. Men framför allt en nedre terass på 20 m2 och en övre takterass på 77 m2 som ni kan njuta av dygnet runt under högsäsongen med varma kvällar och nätter. På den övre terassen finns solstolar, soffa och en bubbelpool.

Ni bor bekvämt 8 personer i vår lägenhet med möjlighet att bo 9 personer och ryms en familj på varje plan om ni är flera sällskap.

Köket har diskmaskin för bekvämlighetens skull. Det är utrustat med husgeråd av god standard och rikligt med tallrikar, glas, och uppläggningsfat så att ni kan duka upp en god middag i vardagsrummet eller terassen.

Alla rum har eget badrum och ett av dem är utrustat med tvättmaskin. Ni kan med andra ord packa ganska lätt i ett handbagage och slänga i en tvätt under veckan.

Samtliga rum är utrustade med egen air condition som både kan ge kyla och värme så att det går att reglera temperaturen under varma nätter eller kyliga vinterdagar. 

Under hösten 2015 installerade vi wi-fi i lägenheten som även ingår vid hyra.