Om oss

                                            

 

Vi är en barnfamilj på fem personer som inte visste om vi skulle köpa hus eller hyra i Spanien. Vi letade länge men lägenheterna var för små och tråkiga och husen låg för långt bort från stranden. Husen längs kusten bygger ofta på att man antingen är vid huset hela semestern eller åker bil varje dag. Till lägenheterna kunde man inte ta med sig goda vänner. Så ville inte vi ha det. 

Vi är familjen som vill ha nära till allt så man hinner få en aktiv fritid. När vi hittade lägenheten som var som ett hus på strandkanten med uteplatser som var som trädgårdar, ett läge längst upp i huset så man var avskild med underbar utsikt så slog vi till. Det är inget vi ångrar.

Vi är en aktiv familj som älskar allt man kan göra på stranden; simma, sola, spela fotboll, leka i sanden, stand up paddle. Vi har köpt fotbollar, strandleksaker, strandstolar och allt man kan behöva för att ha kul på stranden eller i parken. Gillar man att snorkla så är en utflykt till klipporna vid Les Rotes att rekommendera. Efter en dag på stranden är det skönt att svalka av sig i poolen som finns i trädgården. Där får man bada ända till tio på kvällen.

Vi brukar göra en vandring varje gång vi är nere och få bergskänslan och komma ut på lite längre turer. Eftersom vi tycker om att löpträna så har vi också hittat de fina löprundor som finns att tillgå. Efter en aktiv dag är det underbart att ta ett dopp i bubbelpoolen som finns på övre terassen.

Vi räknar också med att vi kommer att ha underbara veckor i lägenheten även i framtiden när barnen är vuxna. Att vara där några par och gå på fina restauranger med det rika utbudet som finns. Vi inser att vi nog borde börja spela golf då eftersom alla förutsättningar finns för en riktigt bra golfsemester. Men blir inte det av så vet vi att vi kommer att kunna njuta och ha roligt med goda vänner med god mat på terrasserna.