Om oss

                                             /img-4155.jpg

Vi är en barnfamilj på fem personer som inte visste om vi skulle köpa hus eller hyra i Spanien. Vi letade länge men lägenheterna var för små och tråkiga och husen låg för långt bort från stranden. Husen längs kusten bygger ofta på att man antingen är vid huset hela semestern eller åker bil varje dag. Till lägenheterna kunde man inte ta med sig goda vänner. Så ville inte vi ha det. 

Vi är familjen som vill ha nära till allt så man hinner få en aktiv fritid. När vi hittade lägenheten som var som ett hus på strandkanten med uteplatser som var som trädgårdar, ett läge längst upp i huset så man var avskild med underbar utsikt så slog vi till. Det är inget vi ångrar.

Vi är en aktiv familj som älskar allt man kan göra på stranden.  Valdemar fem år trivs med sanden på stranden och kan vara där hela kvällen när vi tar kvällsdoppet. Vi har köpt fotbollar, strandleksaker och allt man kan behöva för att ha kul på stranden eller i parken. Ruben, som är tio år, älskar poolen som hör till lägenheten och har dessutom upptäckt att snorklingen vid Les Rotesklipporna är fantastisk. I poolen får man bada ända till tio på kvällen.

Vi brukar göra en vandring varje gång vi är nere och få bergskänslan och komma ut på lite längre turer. Eftersom vi tycker om att löpträna så har vi också hittat de fina löprundor som finns att tillgå. Pappan i familjen trivs allra bäst i bubbelpoolen på terrassen efter en löprunda längs med apelsinodlingarna.

Men Anna, som är spansklärare och som är den som älskar landet allra mest av oss, fängslas av den spanska atmosfären som vi inte har hittat någon annanstans på Solkusten. Här får vi känslan av en spansk stad med mycket internationella turister. 

Vi räknar också med att vi kommer att ha underbara veckor i lägenheten även i framtiden när barnen är vuxna. Att vara där några par och gå på fina restauranger med det rika utbudet som finns. Vi inser att vi nog borde börja spela golf då eftersom alla förutsättningar finns för en riktigt bra golfsemester. Men blir inte det av så vet vi att vi kommer att kunna njuta och ha roligt med goda vänner med god mat på terrasserna.