En del har det bra

¡Hola a todos!

En del har det bra, riktigt bra till och med. Efter att ha varit hemma i en vecka sitter jag snart på planet ner till Alicante igen. Samma resmål fast ändå en helt annan resa. Denna tur blir utan nappar och blöjor och väskan känns ganska tom och rymlig för en gångs skull. Visst är det lite ovant och skrämmande men samtidigt riktigt skönt. Och jag kommer ju att ha världens bästa ressällskap, nja inte hela tiden men på torsdag kommer Anna N, Anna U och Catti. Klockan 11.30 kommer jag att stå på Alicantes flygplats, El Altet, och ta emot tjejerna. 

 Och vad ska jag hitta på fram till dess? Hm, lite behöver förberedas. Öl, vin och cava ska ju kylas, bubbelpoolen ska värmas upp, tilltugget ska inhandlas. Men sedan blir det tid över att njuta av att sola, vila, och läsa på terassen. 

 Väderprognosen har sett lite oroväckande ut. För några dagar sedan såg det ut som att ett regnväder skulle dra över Dénia i slutet av denna vecka. Idag såg det dock bättre ut när jag kontrollerade. Nu håller vi tummarna att denna prognos blir det faktiska väder vi kommer att ha. 

 Nu återstår bara sista packningen och fira sambon som fyller år och visst ja, att deklarera:)

/img-1993.jpg

Snart ligger jag med nylackade tånaglar och njuter.

¡Hasta pronto!

28 apr 2014